Google Scholar

Pers hemsida

Högskolan Väst
 

Innehåll

   

Jag heter Per Flensburg och är professor i social informatik vid Högskolan Väst. Detta är min privata hemsida. Mycket handlar om hus och bygd och vad som sig i naturen tilldrager. Men en hel del arbetsrelterat material slinker med också, främst för att det är mycket lättare att lägga det här än på min officiella hemsida. Den är för övrigt full... Kortet bredvid togs vid magisterhögtiden i Växjö domkyrka 6 juni 2005. Jag hade fullt ornat i form av talar och delade ut rosor till alla som tog magisterexamen det året. Det var stort sett det sista jag gjorde i Växjö innan jag började på Högskolan Väst

I denna avdelning finns mest privata grejor. Jag har en privat blogg som sporadiskt uppdateras. Tonvikt på sporadiskt.... Min semsterblogg från år 2006 kan vara värd ett besök, likaså mina konstverk jag gjort. Anna Flensburg sida är en site jag börjat göra till minne av min mamma som dog 3 dec 2003. Det är bara stubbar än så länge.

Bild av Per i Växjö Domkyrka

I denna avdelning är det mer arbetsrelaterat material. Där finns förstås en länk till arbetshemsida, den har så krånglig URL så det är enklare att gå hit och sedan gå dit härifrån. Där finns också en del material till en masterkurs jag har plus material från en kurs jag hade i Växjö, som handlar om klassiska problem inom informatiken. Den siten är väl värd ett besök. Ävenså vill jag rekommendera ett besök på hemsidan för mitt akademiska nätverk Informatics Network Sweden. Länken "Teaching stuff" är tänkt att bli ett samlingsställe för allt undervisningsmaterial jag framställt under årens lopp. den fylls på kontinuerligt. Allt nytt material läggs här och det gamla flyttas succesivt över.

På bilden till höger ser du en del av bron över byfjorden i Uddevalla. Det är en mycket vacker bro, både sett från havet och när man kör på den.

 

Här finns återigen en del personligt material, även om avhandlingen och mina vetenskapliga publikationer är tämligen officiella. Så småningom ska jag göra dem nerladdningsbara. Om jag ska rekommendera något så är det min berättelse om hur Sjuntorp och Trollhättan fick sina namn.

Det här är en solnedgång över grannens hus den 21 juni 2007. Det visar sommarsolståndet. Vintersolståndet är inte lika lätt att se för där står en massa träd i vägen.

Creative Commons License

Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-Dela Lika 2.5 Licens.
  Webmaster: Per Flensburg Skruvad bild